Gradnja novog kružnog toka u Đurđevcu ide prema planu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na raskrižju ulica Matije Gupca, Grkinske i Antuna Radića u đurđevačkom kvartu Peski u tijeku je izgradnja kružnog toka. Vrijednost investicije je 1,3 milijuna kuna, a potrebna sredstva osigurali su Županijska uprava za ceste, Ministarstvo unutarnjih poslova i Grad. Gradilište su obišli gradonačelnik Hrvoje Janči i saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković koji su izrazili zadovoljstvo dinamikom izvođenje radova.

-Paraleno s radovima na kružnom toku krenuli su i radovi na rekonstrukciji dotrajalog cestovnog mosta u Ulici Antuna Radića. Uskoro će krenuti i izgradnja pješačkog mosta preko kanala Čivićevac koji će doprinijeti većoj sigurnosti pješaka – kaže gradonačelnik Hrvoje Janči.

Zbog izgradnje kružnog toka uvedena je i privremena regulacija prometa. Za vozače koji dolaze iz smjera Grkina, Severovaca, Kalinovca i Ferdinandovca obilazak je kroz ulici Miroslava Krleže prema Starom gradu, dok se za vozače iz smjera Ulice Antuna Radića koristi obilazak preko ulica Grgura Karlovača i kralja Tomislava. Za stanovnike Gupčeve obilazni pravci su ulice Mladosti i Šandora Brauna.

FOTO: Grad Đurđevac

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI