Gradnja novog kružnog toka u Đurđevcu ide prema planu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na raskrižju ulica Matije Gupca, Grkinske i Antuna Radića u đurđevačkom kvartu Peski u tijeku je izgradnja kružnog toka. Vrijednost investicije je 1,3 milijuna kuna, a potrebna sredstva osigurali su Županijska uprava za ceste, Ministarstvo unutarnjih poslova i Grad. Gradilište su obišli gradonačelnik Hrvoje Janči i saborski zastupnik i predsjednik Gradskog vijeća Željko Lacković koji su izrazili zadovoljstvo dinamikom izvođenje radova.

-Paraleno s radovima na kružnom toku krenuli su i radovi na rekonstrukciji dotrajalog cestovnog mosta u Ulici Antuna Radića. Uskoro će krenuti i izgradnja pješačkog mosta preko kanala Čivićevac koji će doprinijeti većoj sigurnosti pješaka – kaže gradonačelnik Hrvoje Janči.

Zbog izgradnje kružnog toka uvedena je i privremena regulacija prometa. Za vozače koji dolaze iz smjera Grkina, Severovaca, Kalinovca i Ferdinandovca obilazak je kroz ulici Miroslava Krleže prema Starom gradu, dok se za vozače iz smjera Ulice Antuna Radića koristi obilazak preko ulica Grgura Karlovača i kralja Tomislava. Za stanovnike Gupčeve obilazni pravci su ulice Mladosti i Šandora Brauna.

FOTO: Grad Đurđevac

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI