Gradnja velike obilaznice, poslovna zona i novi vrtić ključni projekti HDZ-a

Danas je u središnjem koprivničkom parku predstavljena HDZ-ova lista za Gradsko vijeće Koprivnice, kao i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Koprivnice Franjo Marković. Predsjednik gradske organizacije HDZ-a Ratimir Ljubić predstavio je sve kandidate s liste i rekao kako se radi o prepoznatljivim i stručnim ljudima. Pozvao je sve građane da podrže listu na rednom broju 2 i Franju Markovića, kandidata za gradonačelnika također na broju 2.

-Vjerujem da je naš program, pisan rukom građana, jamstvo boljeg i kvalitetnijeg život u Koprivnici – rekao je Franjo Marković i dodao da on i njegov tim to mogu, znaju i žele realizirati.

-Među prioritetima su nam svakako komunalni poslovi i ravnomjeran razvoj grada, projekti koje ćemo odmah rješavati po listi prioriteta nakon izbora ukoliko nam građani daju povjerenje. Nastojat ćemo učvrstiti odnose s Vladom RH i Koprivničko-križevačkom županijom i nastaviti tragom početih projekata u gradu. Na području grada i županije se provode veliki projekti, država investira više od 5 milijardi kuna i naš posao je to iskoristiti u najboljoj mogućoj mjeri – dodao je Marković koji je htio naglasiti i projekt gradnje brze ceste.

-Bageri su spremni, čekamo da se riješi jedna žalba koja je u postupku.

U HDZ-u su naveli i plan gradnje gradske obilaznice od Varaždina prema Osijeku, a na sjecištu te dvije ceste nešto novo – poslovnu zonu koja će biti generator i pokretač gospodarstva u gradu. Dodaju i da će ubrzati gradnju učeničkog doma, izgraditi vanjsko igralište kod obrtničke škole i brojne druge projekte… Između ostalog i zgradu multimedijalnog centra, uz novu knjižnicu.

Franjo Marković

-Nećemo ništa zaustavljati što se trenutno provodi, nastavit ćemo i stambenu izgradnju na Podolicama i Magdaleni… Uz školu na Podolicama planiramo i novi vrtić. Želimo digitalizaciju javne uprave, transparentnost trošenja gradskog novca… – kazao je Franjo Marković.

Mladen Fajdetić

Kandidat za njegovog zamjenika Mladen Fajdetić govorio je o obrazovanju i društvu i ponovio kako je jedan od osnovnih ciljeva djeci omogućiti bolje i veće smještajne kapacitete u jaslicama i vrtićima.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI