Gradonačelnica u gipsu: Netko će me morati mijenjati, nemam kaj obući

Sada se vidi da mi zamjenik treba jer trenutno neće biti službene osobe koja bi me zamijenila. Morat će mi nositi dokumente kući, da ih potpisujem, jer ne mogu niti izaći iz kuće


Autor: podravski.hr — 14.12.2012. / 10:59 Stil

KOPRIVNICA/ZAGREB – Koprivnička gradonačelnička fotelja idućih će tjedana biti prazna. Razlog tome nedavni je pad Vesne Želježnjak, obnašateljice dužnosti gradonačelnika, zamjenice gradonačelnika, pri čemu je ozlijedila lijevo rame pa joj je gotovo pola tijela u gipsu. Slobodna joj je samo desna ruka.
– Sada se vidi da mi zamjenik treba jer trenutno neće biti službene osobe koja bi me zamijenila. Morat će mi nositi dokumente kući, da ih potpisujem, jer ne mogu niti izaći iz kuće – objasnila je u jučer Vesna Želježnjak, dok je još ležala u zagrebačkoj bolnici. Pala je ispred Kaptol centra, na putu u Hrvatski sabor. Pomoć je potražila na traumatološkoj klinici, gdje su je zadržali na pretragama. Iako je isprva operacija bila vrlo izgledna opcija, koprivnička gradonačelnica ipak je dobila samo gips na tri tjedna pa je puštena na kućnu njegu.
Na službenim događanjima po potrebi će je mijenjati Zoran Gošek, predsjednik Gradskog vijeća, ili Helena Hećimović, njezina savjetnica.
– Morat će me mijenjati jer trenutno nemam što ni obući kad sam sva u gipsu – kazala je Vesna Želježnjak.