Gradonačelnik Rajn na okruglom stolu: govorio o suradnji javnog i privatnog sektora

Gradonačelnik Rajn sudjelovao je na okruglom stolu u sklopu konferencije 48 sati – susreti gradonačelnika i poduzetnika u organizaciji poslovnog tjednika Lider koja se održava 13 godina. Ove je godine održana u Puli.

Rajn je govorio o primjerima dobre prakse u Križevcima na temu Kako do pravednog, zelenog i produktivnog grada. Posebno je istaknut cilj iz Plana za strateški razvoj grada, prema kojem bi Križevci do 2030. trebao postati energetski neovisan grad.

Spomenuto je i pokretanje Energetsko-klimatskog ureda, a poseban naglasak stavljen je na razvojne projekte spomenute u Planu razvoja 2021.-2030. Uz gradonačelnika Križevaca, na ovom okruglom stolu sudjelovali su i predsjednik Skupštine Grada Zagreba Joško Klisović te Ingrid Gojević iz Ministarstva prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine.

Cilj konferencije je raspraviti i definirati mogućnosti suradnje javnog i privatnog sektora u svrhu poticanja razvoja lokalnih zajednica te predstaviti uspješne primjere i iskustva u područjima od zajedničkog interesa gradonačelnicima i poduzetnicima.

Foto: Lider

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI