Gradonačelnik ugostio predstavnike udruga osoba s invaliditetom

Kako doznajemo, u povodu obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom danas je gradonačelnik Mišel Jakšić organizirao prijem za predstavnike udruga koje okupljaju osobe s invaliditetom i njihove obitelji. Na prijemu su bili predstavnici Udruge osoba s invaliditetom “Bolje sutra” grada Koprivnice, Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije, Udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije, Društva multiple skleroze Koprivničko-križevačke županije, Udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama Latice, Košarkaškog kluba osoba s invaliditetom Koprivnica, Sportske udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama „Veliko srce“ Koprivnica, Športske udruge tjelesnih invalida Koprivnica, Športske udruge slijepih Koprivničko-križevačke županije Podravina i Udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Koprivnica.

-Prije svega moram vam zahvaliti na svemu što radite sa svojim suradnicima za populaciju osoba s invaliditetom na području našeg grada. Sigurno je da i vaša okupljanja i druženje te programi koje provodite svim vašim članovima pun znače. Često ponavljam da grad na kraju dan ne čine ceste i zgrade, iako i one ponešto znače, već grad čine ljudi, a zahvaljujući svima vama mogu reći da imamo odlične ljude na području grada Koprivnice koji sa svojim svakodnevnim aktivnostima i radom pokazuju zašto je Koprivnica grad sa srcem – okupljenima je poručio Mišel Jakšić, gradonačelnik.

Gradonačelnik je također istaknuo kako će udruge uvijek imati podršku od strane Grada te napomenuo kako su trenutno u izradi i novi strateški dokumenti čiji je cilj dodatno poboljšati život osoba s invaliditetom u gradu Koprivnici.

-Godina je bila takva da smo dio projekta uspjeli odraditi dok je dio stavljen na čekanje. Ono što želim istaknuti je da imamo dobru suradnju s Gradom – kazao je Miroslav Mačković, predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Koprivničko-križevačke županije te se u ime svih udruga zahvalio na pozivu.

FOTO Grad Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI