Gradska knjižnica Đurđevac uredila kutak za mališane

Podravski list profile

Gradska knjižnica Đurđevac na dječjem odjelu uredila je novi kutak namijenjen najmlađim korisnicima, mališanima od jedne do tri godine. Uz nabavu stolića i stolica, odjel je opremljen i didaktičkim igračkama koje potiču razvoj najmlađih korisnika. Uređenjem novog kutka Knjižnica će provoditi i prigodne aktivnosti namijenjene mališanima od jedne do tri godine i njihovim roditeljima.

-U planu su razna prigodna predavanja za roditelje na razne teme vezane uz odrastanje njihove djece. Prvo predavanje i to na temu prehrane imat ćemo 15. svibnja. Za vrijeme predavanja knjižničarke će zabavljati djecu te promovirati čitanje od najranije dobi – kaže Katarina Pavlović, voditeljica dječjeg odjela Gradske knjižnice.

FOTO: Darko Imbriša

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Sesvečani oživjeli Ivanjske običaje

Hrvatsko folklorno društvo Sesvečice organiziralo je prikaz tradicijskih običaja za Ivanje u Podravski Sesvetama. Sesvečani su u suradnji s Udrugom umirovljenika Podravske Sesvete, Udrugom žena

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti