Gradsko društvo Crvenog križa skupilo je 125 kilograma hrane i 13 komada higijenskih potrepština

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica provelo je akciju prikupljanja prehrambenih namirnica i higijenskih potrepština za Socijalnu samoposlugu u Robnom centru KTC u Koprivnici. Akcija se održala danas, 8. veljače, a prikupljeno je 125 kilograma prehrambenih namirnica i 13 komada higijenskih potrepština.

Svima koji su sudjelovali u akciji prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu Gradsko društvo Crvenog križa zahvaljuje na velikodušnosti i darežljivosti.

Na ulazu u Robni centar KTC u Koprivnici i ovoga puta bili su volonteri uključeni u projekt Volonter-penzioner. Oni su kupcima dijelili letke s podacima o artiklima koji su sada najviše potrebni u Socijalnoj samoposluzi i preuzimali donacije.

Ako danas niste stigli odnijeti svoje donacije možete to naknadno učiniti u
prostorima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u Ulici braće Radića 7.

Svi umirovljenici koji žele sudjelovati u aktivnostima projekta ‘Volonter penzioner’ mogu se javiti na broj 048/642-193.

Projekt ‘Volonter penzioner’ sufinanciran je bespovratnim sredstvima iz
Europskog socijalnog fonda (ESF) – Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020. u iznosu od 1.984.964,46 kuna, a provodi se od 19. listopada 2020. godine.

Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije ‘Rad na dar’, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena ‘Kamengrad’, Starigrad.

FOTO Gradsko društvo Crvenog križa

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI