Gradsko natjecanje: Apsolutni pobjednik natjecanja DVD Đurđic

U Križevcima je prošle nedjelje održano gradsko natjecanja vatrogasaca na kojem su nastupile 44 križevačke ekipe i dvije gostujuće. U kategoriji djeca – muška prvo mjesto osvojio je Povelić, dok je drugi bio Cubinec, a treći Đurđic. U kategoriji djeca – ženska prvo mjesto osvojio je Carevdar, drugo Đurđic, a treće Cubinec. U kategoriji mladež – muška prvo mjesto osvojio je Đurđic, drugo Cubinec, dok je treći bio Križevci. Đurđic je osvojio i prvo mjesto u kategoriji mladež – ženska, dok je drugo mjesto osvojio Apatovec.

U kategoriji članovi – A prvo mjesto osvojila je druga ekipa Majurca, drugi je bio Špiranec, a treći Erdovec. U kategoriji članice – A prvo mjesto osvojio je Đurđic, drugo Lemeš Križevački, a treći Majurec. U kategoriji članovi – B prvo mjesto osvojili su Novaki Ravenski, drugo Stari Bošnjani, a treće Đurđic. Što se tiče kategorije članice – B, prvo mjesto osvojili su Križevci. U kategoriji članovi PVP – B prvo mjesto osvojili Križevci, dok je apsolutni pobjednik natjecanja DVD Đurđic.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI