GRADSKO VIJEĆE: Aldijana Matić Horvat nova je direktorica mladog gradskog poduzeća

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Diplomirana ekonomistica Aldijana Matić Horvat na današnjoj sjednici koprivničkog Gradskog vijeća, potvrđena je za novu direktoricu trgovačkog društva Enter Koprivnica.

Aldijana Matić Horvat

Matić Horvat zamijenila je tako dosadašnju direktoricu Martinu Mak koja je nedavno odstupila s tog radnog mjesta. Velike rasprave o imenovanju Aldijane Matić Horvat nije bilo, osim što je neke vijećnike zanimalo tko je bio njezin protukandidat za to mjesto.

Gradonačelnik Mišel Jakšić

Odgovor nisu dobili zato što, kako je predsjednik Gradskog vijeća Ivan Pal rekao, to nije bio predmet rasprtave. Tako je Aldijana Matić Horvat potvrđena sa 16 glasova za i dva suzdržana. Skupština je inače brojala 19 članova, no uoči izglasavanja nove direktorice, vijećnik Antonio Grgić napustio je sjednicu.

Sa sjednice Gradskog vijeća

Gradonačelnik Mišel Jakšić za novu direktoricu je rekao kako ne postoji bolja osoba za upravljanje tim gradskim trgovačkim društvom zato što u tom sustavu rada Aldijana Matić Horvat radi 11 godina i odlično je upoznata sa svim segmentima i problematikom kojom se to poduzeće bavi.

Gradski su vijećnici u većini točaka pokazali zajedništvo

Osim te točke, dosta je značajna bila točka dnevnog reda kojom Grad Koprivnica darovao zemljište Gradskom društvu Crvenog križa Koprivnica za projekt izrade prihvatilišta za siromašne i beskućnike. Za gradnju Centra, dobili su gotovo 15 milijuna kuna europskog novca, a Grad je jedan od partnera u projektu kojeg je detaljno prezentirala gradska vijećnica Anica Desnica. Centar je zamišljen kao mjesto pružanja raznih usluga beskućnicima s područja cijele županije, ali i siromašnima, korisnicima Pučke kuhinje, umirovljenicima i starijim osobama, najranjivijim skupinama građana, koji će ondje moći sudjelovati u aktivnostima Gradskog društva Crvenog križa, ali će imati i poludnevni boravak.

SNIMIO: Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI