GRMLJAVINSKO NEVRIJEME Grom udario u obiteljsku kuću, cijela općina u trenu ostala bez struje

Oko 23.50 sati Centru 112 dojavljeno je kako su u mraku ostala sva naselja na pitomačkom području, pa su dežurne ekipe HEP-a imale pune ruke posla


Autor: podravski.hr — 03.09.2018. / 8:34 Aktualno

Ilustracija / Nevrijeme sinoć poharalo istočni dio Podravine

Grmljavinsko nevrijeme sinoć nešto prije ponoći ostavilo je bez električne energije cijelo područje Pitomače. Oko 23.50 sati Centru 112 dojavljeno je kako su u mraku ostala sva naselja na pitomačkom području, pa su dežurne ekipe HEP-a imale pune ruke posla. No, sustav je opet u funkciji.
Najdramatičnije bilo je oko ponoći u Podravskim Sesvetama kod Đurđevca. Grom je udario u obiteljsku kuću i ostavio je u mraku. Žena koja živi u kući zbog šoka je pozvala hitnu pomoć, ali ispostavilo se kako je s njom sve u redu.
Bez struje jučer oko 7 ujutro bilo je i cijelo područje Legrada kod Koprivnice. Zbog kvara na sustavu opskrbe električne energije nisu imali Legrad, Imbriovec, Mali Otok, Kutnjak, Selnica i druga okolna mjesta. Kvar je tijekom dana otklonjen.
Rano jutros prilično je grmjelo i sijevalo na koprivničkom području gdje je padala obilna kiša, ali dojava o problemima s terena zasad nema. (rm)
FOTO: ILUSTRACIJA