Grozdek održao godišnju skupštinu

Društveni dom u Subotici Podravskoj prošlu je subotu ugostio članove Udruge vinogradara i voćara Grozdek, koji su održali svoju godišnju skupštinu.  

– S obzirom na pandemiju, ovog puta pozvali smo samo načelnika Općine Rasinja Danimira Kolmana i predsjednika Općinskog vijeća Zvonimira Fajfarića. Nakon himne, pozdravnih riječi predsjednika udruge i biranja radnih tijela skupštine, podneseni su izvještaji Upravnog odbora, Nadzornog odbora, Verifikacijske komisije i blagajnički izvještaj. Također je predstavljen i plan rada za 2021. godinu. Svi izvještaji jednoglasno su prihvaćeni – poručili su iz Udruge Grozdek i dodali da je jednoglasno prihvaćen i prijedlog za izmjenu i dopunu Statuta vezan uz veličinu i izgled barjaka Udruge.

Prisutnima se, istaknuli su Grozdeki, prigodnim riječima obratio načelnik Općine Rasinja Danimir Kolman zaželjevši veći broj članova, bolju vinogradarsku i voćarsku godinu te puno uspjeha u daljnjem radu udruge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI