Grozno otkriće: Nešto ga je žuljalo u oku, liječnik mu je otkrio jezivu istinu

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Gospodin poznat samo po prezimenu Wan (60) rekao je da je osjetio nešto u oku prije nekoliko mjeseci, ali nije obraćao pažnju na to sve dok mu liječnik nije našao 20 živih crva ispod kapka.

Gnjusan video koji se pojavio na internetu prikazuje kako liječnik iz oka pacijenta vadi 20 živih crva. Šezdesetogodišnji pacijent rekao je kako je imao osjećaj stranog tijela u oku prije nekoliko mjeseci, ali je mislio da to osjeća jer je umoran i nije na to obraćao pažnju u tom trenutku.

FOTO Ilustracija

Gospodin Wan iz grada Suzhou u Kini osjećao je da mu se bol u oku povećava pa je primljen u bolnicu kako bi ga detaljno pregledali. U bolnici je liječnik Xi Ting otkrio nakupinu živih crva koji su se krili ispod pacijentova desnog kapka. Netko je cijeli postupak vađenja živih crva koji se još miču i snimio te su na kraju iz oka pacijenta izvadili dvadesetak valjkastih crva poznatih pod nazivom nematode. Ovi crvi inače žive u očima životinja i najčešće nastanjuju suzne kanale oka mačaka, pasa i drugih životinja.

„Potrebno je oko 15 do 20 dana da se larve pretvore u crve“, pojasnio je doktor Xi Ting te upozorio ljude da budu oprezni s kućnim ljubimcima i paze na njihovu higijenu budući da oni mogu prenijeti parazite poput nematoda na čovjeka.

Iako gospodin Wan nema kućne ljubimce niti bilo koje druge životinje kod kuće rekao je kako je često vježbao na otvorenom pa vjeruje da je tako mogao doći u kontakt s nekom životinjom i crvima. Doktor Ting upozorio je ljude da pripaze na simptome poput zamućenja vida ili blage nelagode u oku te da, ako osjete neke od tih simptoma, potraže liječničku pomoć.

https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/stomach-churning-moment-doctor-removes-22907570

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI