HDZ izabrao i kandidata za zamjenika gradonačelnika Koprivnice

Članovi koprivničkog HDZ-a jednoglasno su potvrdili Mladena Fajdetića za kandidata za zamjenika gradonačelnika Grada Koprivnice. Ranije, kao kandidata za gradonačelnika imenovali su Franju Markovića.

Mladen Fajdetić, član je Gradskog odbora HDZ-a Koprivnica i predsjednik Temeljne organizacije HDZ-a Lenišće, član vijeća Mjesnog odbora Lenišće i ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje Koprivnica. U aktualnom mandatu obnašao je i dužnost potpredsjednika Odbora za prosvjetu, znanost, kulturu i sport Gradskog vijeća Grada Koprivnice, a polazio je i Političku akademiju zaklade Hrvatskog državnog zavjeta. Mladen Fajdetić je diplomirani učitelj, magistar primarnog obrazovanja, a prije nego što je postao ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje u Koprivnici 2018. godine, radio je kao učitelj razredne nastave u Osnovnoj školi Sokolovac – PŠ Mala Mučna te Osnovnoj školi „Antun Nemčić Gostovinski“ u Koprivnici. Oženjen je i živi u Koprivnici.

Fajdetić, Marković i Ljubić, predsjednik gradskog HDZ-a

Franjo Marković, kandidat HDZ-a za gradonačelnika Koprivnice kazao je kako mu je drago što je prihvatio odgovornost:

-Njegovo iskustvo u radu, prvenstveno u društvenim djelatnostima, obrazovanju i socijalnoj skrbi dat će nam još jedan pogled na cjelokupnu situaciju i znam da ćemo našim Koprivničancima pružiti pravi program rada za naredno razdoblje, koji će se prvenstveno temeljiti na ostvarivim projektima i programima koji su važni svakome od nas, neovisno gdje tko u Koprivnici živi – rekao je Marković.

FOTO HDZ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI