HELENA (2) USPJEŠNO OPERIRANA Tek na operaciji liječnici ustanovili da je riječ o tumoru!

"Rekli su da je tumor već narastao blizu četiri centimetra i da nismo uz pomoć Podravskog ubrzali cijeli proces, Helena bi vjerojatno ostala bez noge", tužno će majka Katarina Kelemin


Autor: podravski.hr — 12.02.2013. / 15:43 Aktualno

ZAGREB – Helena Kelemin (2), hrabra djevojčica iz Bočkovca čiju borbu s teškom bolesti Podravski list prati od početka i pokušava joj pomoći na sve načine, uspješno je danas prošla trosatnu operaciju u Zagrebu.
Liječnici su tek tijekom operacije otkrili da je riječ o tumoru! Helenu su ‘stavili’ u dupli gips te je sljedećih dva do tri tjedana očekuje strogo mirovanje. Ne smije sjediti, ni hodati. Roditelji će biti cijelo vrijeme s njom pa im je potrebna sva pomoć koju mogu dobiti.
– Rekli su da je tumor već narastao blizu četiri centimetra i da nismo uz pomoć Podravskog ubrzali cijeli proces, Helena bi vjerojatno ostala bez noge – rekla je Katarina Kelemin, pomalo s nevjericom da se sve to stvarno događa njenoj malenoj djevojčici.
Odmah nakon rođenja, već u prvoj godini, Helena je prošla operaciju glave. Razlog je također bio tumor, no kako se pokazalo, dobroćudan. Upravo zato, nalazi s današnje operacije poslani su na analizu te će se naknadno vidjeti je li sada riječ o zloćudnom ili dobroćudnom tumoru.
Broj računa na koji svi ljudi dobre volje uplatom mogu pomoći obitelji Kelemin je:
HR59 2340 0093 1103 7837 2.
Izvještava: GORAN OBRAN