HIPERAKTIVNI Nakon dolaska generala Adanića, koprivnički HDZ-ovci ‘rešetaju’ SDP-ova gradonačelnika Mišela Jakšića

Prije dva dana na sastanak koprivničkog HDZ-a došao je pomoćnik glavnog tajnika Stjepan Adanić


Autor: podravski.hr — 30.11.2018. / 17:05 Aktualno

Vijećnici HDZ-a izmjenjivalii su se za govornicom

Vijećnici HDZ-a na današnjoj sjednici koprivničkog Gradskog vijeća iznimno su aktivni i već na samom početku sjednice svi su, osim jedine žene u njihovim redovima, Sonje Celiščak, izašli za govornicu tijekom aktualnog sata rešetajući gradonačelnika Mišela Jakšića (SDP) pitanjima.
Gradskog stranačkog šefa Gorana Kovačića, tako, zanimalo je koliko je poduzeća u Koprivnici zatvoreno i koliko je radnih mjesta ugašeno, kao i asfaltiranje nekog puteljka u mjesnom odboru Cindrišće. Zatim je Ernest Forjan tražio informacije o pregovorima s trgovačkim lancem Pevecom o prodaji njegova centra na Radničkoj cesti, pa je Bernarda Vukušića zanimalo hoće li se na ulazima i izlazima iz grada postaviti videonadzor kako bi se povećala sigurnost u prometu, ali i prevenirao mogući kriminal, a hiperaktivnost glavne oporbene stranke na aktualnom satu zaključio je Saša Cestar govoreći o pritužbama pojedinih građana na obračun potrošnje vode.
Zanimljivo je to što su vijećnici HDZ-a salvu pitanja Jakšiću uputili dva dana nakon sjednice svoga gradskog Glavnog odbora na koji je došao general Stjepan Adanić, pomoćnik glavnog tajnika HDZ-a Gordana Jandrokovića i regionalni stranački koordinator.
Kakve je odluke donio koprivnički HDZ na tom sastanku, nije objavljeno, pa se samo može nagađati je li ih dolazak “gubice” iz centrale motivirao da iz svih raspoloživih oružja “napadnu” SDP-ova gradonačelnika. (hš)
FOTO: NIKOLA WOLF