HLEBINČAN: ‘Susjed mi namjerno pušta kokoši u dvorište, traje to već mjesecima!’

Podravski list profile

Ivan Gabaj iz Ulice Krste Hegedušića u Hlebinama požalio se na svog susjeda Branka Gregla da namjerno pušta svoje kokoši u njegovo dvorište.

– Ovo traje već mjesecima. On pusti svoje kokoši na vrt, a onda one meni ulaze dvorište i rade nered. Čak je i odvinuo komad plota kako bi kokoši mogle lakše prolaziti. Već sam mu nekoliko puta rekao da zatvara svoje kokoši, no ništa od toga – veli Ivan.

Kako kaže, susjed mu te stvari radi iz inata.

Ivan Gabaj

– Pusti kokoši k meni, onda one iz štaglja kocenje razbacuju, čeprkaju po gnoju ispod brajdi, a to je sve jer su im gazda i gazdarica neodgovorni. I da bi stvar bila gora, pomaknuli su ogradu na moje. Pitam ja susjede kad budu to riješili, vele mi da budu dok ja zaprem svoju ogradu. A ne samo da su pomaknuli, nego su im napravili i prolaz da dođu k meni – objasnio je Ivan.

S druge pak strane, susjed Branko Gregl kaže kako nikakvih problema sa susjedom Ivanom Gabajom nema.

– Čujte, on je tak malo poseban čovjek. Ništa posebno se ne događa, kokoši su na sigurnom, on je na sigurnom i sve je u redu. Nekoliko puta sam mu rekao da zatvara ogradu od vrta ako mu kokoši smetaju, on veli da hoće da mu je propuh kroz dvorište. Eto, takav je on – kazao je Branko.

FOTO Nikola Wolf

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti