HRVANJE: Herkulu podravkaši i Ludbrežani ‘oteli’ ukupno sedam medalja

Podravski list profile

Na jakom turniru Herkul open u Zagrebu vrlo uspješno nastupili su hrvači i hrvačice koprivničke Podravke i Hrvačkog kluba Ludbreg. Podravka je pod vodstvom trenera Saše Šprema i Luke Mihalca osvojila čak pet medalja. Obje djevojčice koje su nastupile na turniru, Lana Nogić i Jelena Mijatović, osvojile su zlatna odličja. Zlatnu medalju osvojio je Ivan Čordaš, srebrnu Ivan Benko, a bronce su osvojili Josip Benko i Karlo Mijatović. Nadomak medalje odnosno četvrta mjesta osvojili su Patrik Raknić i Alen Nogić, a za Podravku su još nastupili Nikola Golubović Matan, Ivan Adžaga i Ali Ustundag. Za Hrvački klub Ludbreg nastupili su Ivan Bačani, Donat Ledenko i Noa Čanaki, dok su Iva Gerić i Sandra Besek bile u sastavu ženske hrvačke reprezentacije. Ivan Bačani osvojio zlatno odličje baš kao i Iva Gerić u svojoj kategoriji. Noa Čanaki i Sandra Besek izgubili su borbu za broncu, a Donat Ledenko osvojio je peto mjesto.

Ludbreški hrvač Ivan Bačani osvojio je zlato
  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Limačima Picoka prvo i drugo mjesto

Pioniri do osam godina đurđevačkog Graničara osvojili su prvo mjesto na turniru u Suhopolju, a Miha Vukašinović izabran je za najboljeg igrača. Za Graničar su

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti