HRVANJE Ludbreški hrvačice i hrvači odlični u Grazu i Zagrebu

Podravski list profile
Jedini ludbreški predstavnik na državnom prvenstvu u Zagrebu bio je Florijan Varović koji je osvojio treće mjesto i brončanu medalju

Hrvačice i hrvači Hrvačkog kluba Ludbreg u austrijskom gradiću Soedingu, nedaleko od Graza, nastupili su na Memorijalu Ladislav Mlynek, turniru za mlade hrvačice i hrvače u slobodnom stilu. Sandra Besek nastupila je u kategoriji višoj od njene prirodne i u prvoj borbi rezultatom 6:0 pobijedila solidnu Austrijanku. U naredne dvije borbe fizički nije mogla parirati suparnicima, iako je tehnički vrlo dobro odradila borbe, te je osvojila treće mjesto. Marta Besek u tri borbe uvjerljivo je pobijedila, a u borbi za prvo mjesto napravila je tehničku pogrešku. Osim spomenute pogreške, Marta Besek hrvala je vrlo dobro i zaslužila srebrnu medalju. Noa Čanaki bio je na korak do medalje, no nije uspio pobijediti u borbi za broncu te završio na četvrtom mjestu, uz vrlo dobro i angažirano hrvanje. Ivan Bačani bio je već konstantno fantastičan, prve dvije borbe uvjerljivo je pobijedio, a u finalu se namjerio na odličnog Slovaka. U izvanrednoj borbi Ivan se morao zadovoljiti odličnim srebrom. U Zagrebu je pak održano Prvenstvo Hrvatske u hrvanju u uzrastu starijih dječaka. Hrvački klub Ludbreg imao je predstavnika u kategoriji do 41 kilograma. Iako je ulazno godište u ovom uzrastu, Florijan Varović pokazao je kvalitetno hrvanje te se uspio okititi brončanom medaljom.

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti