Javno savjetovanje: Primaju se savjeti za proces nabave u projektu izgradnje Piškornice

U tijeku je drugo prethodno savjetovanje u vezi projekta, točnije procesa nabave i izrade troškovnika u projektu Regionalnog centra za gospodarenje otpadom Piškornica.

U želji za što većom transparentnošću, uprava Piškornice nakon već provedenog postupka prethodnog savjetovanja u kolovozu prošle godine raspisala je i drugo savjetovanje. Rezultati prvog savjetovanja objavljeni su u izvješću u Elektroničkom oglasniku javne nabave, a isto će biti i s drugim savjetovanjem sa zainteresiranim gospodarskim subjektima koje završava sutra, u utorak. U sklopu savjetovanja zainteresirane strane mogu u cijelosti vidjeti projektnu dokumentaciju i dati svoje savjete i primjedbu što se tiče procesa nabave i izrade troškovnika .

Podsjetimo, projekt RCGO-a Piškornica obuhvaća odlaganje otpada za 530.000 stanovnika u 110 općina i gradova u četiri županije sjeverozapadne Hrvatske. Projekt je vrijedan oko 450 milijuna kuna.

– Pobrinut ćemo se, primjenom najviših tehničkih i tehnoloških dostignuća na području zaštite okoliša, zbrinuti ostali otpad (nakon obrade i odvajanja građana, JLS-ova i komunalnih društava) te tako postići zakonski propisane ciljeve smanjenje količina otpada, kao i smanjiti negativan utjecaj odloženog otpada na okoliš, klimu i ljudsko zdravlje primjenjujući principe održivog razvoja – poručili su iz Piškornice.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI