Hudić: Izgradnja kanalizacije vrijedna je 3,8 milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Jeduševcu, naselju na području općine Koprivnički Bregi, pri kraju je izgradnja kanalizacijske mreže. Mogućnost priključka na mrežu imat će sva kućanstva, a izgradnja će završiti do 31. srpnja.

– Izgradnja kanalizacije vrijedna je 3,8 milijuna kuna, od čega su 80 posto sredstava osigurale Hrvatske vode, a preostalih 20 posto Općina. Radovi se odvijaju predviđenim tempo i sigurno će završiti u roku – kaže Mario Hudić, načelnik Općine Koprivnički Bregi.

Pri kraju je izgradnja kanalizacije u Jeduševcu      

Izgradnjom kanalizacije u Jeduševcu, dodaje Hudić, sva naselja na području Općine imat će svu komunalnu infrastrukturu po čemu su Koprivnički Bregi posebni u županiji. Vodovodne i plinske mreže, kao i kanalizacijska mreža u Koprivničkim Bregima i Glogovcu, još su prije izgrađene pa će sad sva naselja imati jednake uvjete vezane uz komunalnu infrastrkturu. – Ovaj projekt još je jedna potvrda da veliku pažnju posvećujemo ravnomjernom razvoju svih naselja te da se time vodimo i kod određivanja kapitalnih investicija  – zaključio je Mario Hudić.

Foto Dinko Borozan

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI