Hudić: Izgradnja kanalizacije vrijedna je 3,8 milijuna kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U Jeduševcu, naselju na području općine Koprivnički Bregi, pri kraju je izgradnja kanalizacijske mreže. Mogućnost priključka na mrežu imat će sva kućanstva, a izgradnja će završiti do 31. srpnja.

– Izgradnja kanalizacije vrijedna je 3,8 milijuna kuna, od čega su 80 posto sredstava osigurale Hrvatske vode, a preostalih 20 posto Općina. Radovi se odvijaju predviđenim tempo i sigurno će završiti u roku – kaže Mario Hudić, načelnik Općine Koprivnički Bregi.

Pri kraju je izgradnja kanalizacije u Jeduševcu      

Izgradnjom kanalizacije u Jeduševcu, dodaje Hudić, sva naselja na području Općine imat će svu komunalnu infrastrukturu po čemu su Koprivnički Bregi posebni u županiji. Vodovodne i plinske mreže, kao i kanalizacijska mreža u Koprivničkim Bregima i Glogovcu, još su prije izgrađene pa će sad sva naselja imati jednake uvjete vezane uz komunalnu infrastrkturu. – Ovaj projekt još je jedna potvrda da veliku pažnju posvećujemo ravnomjernom razvoju svih naselja te da se time vodimo i kod određivanja kapitalnih investicija  – zaključio je Mario Hudić.

Foto Dinko Borozan

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti
  • Više s weba

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI