Hudić: U asfaltiranje i proširenje ceste ulažemo 380.000 kuna

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U odvojku Ulice Vladimira Nazora u Koprivničkim Bregima od danas, ponedjeljka, kreću radovi asfaltiranja ceste. Novi sloj asfalta dobit će dionica u dužini od 800 metara prema nogometnom igralištu Zlaka. Radovi će obuhvatiti i proširenje ceste za pola metra kako bi se povećala sigurnost prilikom mimoilaženja auta.

– U asfaltiranje i proširenje ceste ulažemo 380.000 kuna i sva sredstva osigurala je Općina. Veći dio te dionice je saniran prijašnjih godina, a sad smo odlučili asfaltirati i preostalu dionicu. Stari je asfalt u katastrofalnom stanju pa nema smisla krpati udarne rupe i zbog toga smo se odlučili na kompletno asfaltiranje – kaže Mario Hudić, načelnik Općine Koprivnički Bregi.

Investicijom je, dodaje načelnik, predviđeno i uređenje bankina i kanala za odvodnju oborinskih voda. Svi će radovi biti obavljenu u roku od deset dana.

– Molimo vozače da tijekom izvođenja radova imaju strpljenja te koriste obilazne smjerove. Izvođači će sve radove obaviti u najkraćem mogućem roku kako bi mještani mogli čim prije nesmetano prolaziti tom dionicom – zaključio je Mario Hudić.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI