I Podravka darivala najmlađe povodom svetog Nikole

Podravka je pripremila gotovo 4.000 prigodnih poklon paketića za najmlađe u koprivničkim vrtićima i župama s lokalnog područja.

Vrtići i župe s lokalnog područja primili su tako Podravkinu donaciju za svoje mališane: slatko-slani paket s Lino Ladom, Kviki gricom, perecima i štapićima.

Vrtićarce je njihov paketić dočekao u čizmicama na sam dan svetog Nikole, dok će župe svojim najmlađim vjernicima paketiće podijeliti tijekom prosinca.

A da je svojim paketom iznenađenja Podravka učinila pravu stvar, potvrdila su sama djeca. „Najviše mi se sviđa Lino Lada!“, „Jedva čekam da ju otvorim!“ bile su samo neke od izjava s kojima su pozdravljeni dobiveni darovi.

Veselje i značaj ovog darivanja potvrđuje i odgajateljica Jelena iz objekta Zvjezdica Dječjeg vrtića Tratinčica: „Djeca su stvarno zahvalna, čemu ih sveti Nikola i uči. Trenutno radimo na projektu putovanja Europom i upravo smo u Finskoj u Laponiji, što je sada i prigodno. Također, puno smo pričali o zahvalnosti i skromnosti i dječica sjajno upijaju upravo te vrijednosti.“

Donacijom su obuhvaćeni koprivnički vrtići Tratinčica, Sveti Josip, Smiješak te Igra s gotovo 1400 poklon paketa, dok je preko 2500 paketića donirano u župe. Radi se o Župi Uznesenja BDM Močile, Župi svetog Nikole biskupa Koprivnica, Župi Blaženog Alojzija Stepinca Koprivnica, Župi svete Majke Terezije Starigrad, Župi svetog Antuna Padovanskog Koprivnica, Župi Presvetog Trojstva Reka,  Rkt župi Našašća svetog Križa Rasinja, Župi sv. Ivana Krstitelja Koprivnički Ivanec, Župi sv. Leopolda Bogdana Mandića, Župi sv. Jurja mučenika Đurđevac, Župi sv. Petra i Pavla Peteranec te Župi svete Marije Magdalene Kapela.

Foto: Podravka d.d.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI