I službeno otvoreno reciklažno dvorište u Molvama

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Općina Molve u povodu Dana Općine priredila je službeno otvorenje reciklažnog dvorišta koje je izgrađeno u Ulici braće Novaković. U izgradnju je uloženo 2,3 milijuna kuna od čega su dva milijuna osigurana iz fonda Europske unije, 239.000 od Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije, dok su iz općinskog proračuna izdvojene 102.000 kuna. Izgradnjom reciklažnog dvorišta će se povećati postotak odvojenog prikupljanja otpada i smanjiti količina onog koji se odlaže na odlagalište.

-S ponosom možemo reći da su Molve prva zelena općina u županiji. Nemamo divljih deponija, u svim naseljima uređeni su zeleni otoci, a otvorenje reciklažnog dvorišta je zaokruživanje priče u održivom gospodarenju otpadom. Ovim projektom mještanima smo omogućili odgovarajuće mjesto za odlaganje “iskoristivog” otpada te ispunili našu zakonsku obvezu. Za upravljanje dvorištom zadužena je koprivnička tvrtka Komunalac u suradnji s našim Selskim komunalnim poduzećem – istaknuo je Zdravko Ivančan, načelnik Općine Molve.

Radno vrijeme reciklažnog dvorišta je utorkom od 15 do 18 sati, četvrtkom od sedam do 11 sati te subotom od osam do 13 sati.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI