Idućeg ponedjeljka audicija za zbor

Nakon puno godina razmišljanja da grad glazbe, umjetnosti i kulture, Križevci, dobije svoj dječji zbor, ova se želja i ostvarila te se trenutno provodi poziv za audiciju. Zbog epidemiološke situacije potrebno je popuniti prijavnicu za dolazak na audiciju kako bi se napravio raspored dolazaka, a audicija će biti održana u ponedjeljak 11. listopada u poslijepodnevnim i večernjim satima.

Prijavu za audiciju moguće je popuniti putem poveznice koja se nalazi na stranicama Grada ili učitavanjem koda koji je na slici u objavi na gradskim stranicama, a na kojoj pišu i druge važne obavijesti. Zbor će imati probe ponedjeljkom u 19 sati u trajanju od 1 sat i 15 minuta. Rezervni termin (u slučaju potrebe za dodatnom probom ili pred same nastupe, koncerte i natjecanja) bit će subotom u prijepodnevnim satima. Članarina će iznositi 80 kn po tromjesječju. Spomenimo i da je ideju za logotip zbora koji je trenutno u izradi donio Ratislav Matić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI