Idući tjedan darivanje krvi, pogledajte gdje i tko može dati krv

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica idući tjedan organizira akciju dobrovoljnog darivanja krvi, koja će se sva četiri dana zbog epidemioloških razloga odvijati u prostorima Gradskog društva. U ponedjeljak, akcija će biti od devet do 12 i od 12.30 do 16 sati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica, a sutra, u utorak, od 10 do 13.30 i od 14 do 17.30 sati na istom mjestu. U srijedu će akcija, umjesto Podravke i Belupa, biti od 11 do 14 i 14.30 do 17.30 sati prostorima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

U četvrtak je državni praznik pa akcije neće biti, no u petak, umjesto u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ u Koprivnici, krv možete darivati u prostorima Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica u vremenu od 11 do 14 sati i 14.30 do 16.30 sati. Osobe koje su preboljele Covid-19 mogu pristupiti akciji 28 dana nakon prestanka simptoma, a cijepljeni 48 sati nakon cijepljenja. Izuzetak su kineska cjepiva Sinopharm i Sinovac, tada je odgoda 14 dana, kao i ako osoba ne zna koje je cjepivo primila.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI