IMAMO DOBITNICU Evo tko je osvojio vrijednu indukcijsku ploču poduzeća Frigo i portala Podravski.hr

I ne zaboravite: novi krug našeg velikog proljetnog darivanja kreće idući tjedan! Detalje otkrijte u ponedjeljak u Podravskom listu


Autor: podravski.hr — 09.06.2018. / 12:24 Stil

Indukcijska ploča koja ide našoj sretnoj čitateljici

Poduzeće Frigo iz Koprivnice u suradnji s portalom Podravski.hr ovaj vam je tjedan podarila indukcijsku ploču Gorenje ICE 2000 SP s upravljanjem na dodir i timer funkcijom. Ploču možete imati u vlastitoj kuhinji, a bogme i na odmoru negdje u goricama, na moru ili u studentskom stančiću. Užitak kuhanja je zajamčen.
Tvrtka FRIGO&CO d.o.o. je privatno poduzeće koje je iz malog obiteljskog obrta postalo tržišni lider na području maloprodaje i veleprodaje bijele tehnike, audio video tehnike, malih kućanskih aparata, elektromaterijala, ručnih i električnih alata, rasvjete i posuđa velikog broja svjetski poznatih brandova, na teritoriju sjeverozapadne Hrvatske i šire. Danas zapošljava 80 mladih i motiviranih ljudi, izrazitih stručnjaka, koji posjeduju sva potrebna znanja i kvalitete za suvremeno poslovanje i rješavanje svih zahtjeva tržišta.
Kako smo i obećali, izvukli smo sretnu dobitnicu vrijedne nagrade. Najsretnija ovaj je put bila Marina Matosović Šandrovčan. Čestitamo joj na osvojenoj nagradi i pozivamo je da nam se javi u Inbox Facebook stranice Podravski list. Vas pozivamo da se i idući tjedan igrate s nama.

Sretna dobitnica koju je slučajnim odabirom izvukla internetska aplikacija Woobox

I ne zaboravite: novi krug našeg velikog proljetnog darivanja kreće idući tjedan! Detalje otkrijte u ponedjeljak u Podravskom listu.
Čitajte tjednik Podravski list i portal Podravski.hr i sudjelujte u velikom proljetnom darivanju.