Imamo još po dvije karte za Grašu i Lado… Igrajte se s portalom podravski.hr

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

U subotu 9. studenog u povodu Dana grada Koprivnice u gimnazijskoj Sportskoj dvorani održat će se veliki koncert popularnog Petra Graše, a dan kasnije na istom mjestu i legendarnog ansambla Lado. Petar Grašo nastupit će u 20.30, a ansambl Lado u 19.00.

Podravski.hr dijeli 4×2 ulaznice, svaki dan dvije za svaki od koncerata. Za četvrti paket ulaznica za Grašu i Lado sve što trebate jest… Lajkati našu fb objavu za ulaznice, tagirati barem jednog prijatelja (oboje morate biti pratitelji naše facebook stranice i tu objavu podijelite na svom fb zidu.

Treći paket od dvije ulaznice za Petra Grašu dobila je Katarina Šestak.

Treći paket od dvije ulaznice za ansambl Lado dobila je Ivanek Ana.

ULAZNICE PODIGNITE DO SUBOTE U 13.00 U REDAKCIJI PODRAVSKOG LISTA – KOD MALIH OGLASA.

Dobitnike ćemo odabrati sutra UJUTRO, nasumce uz pomoć aplikacije woobox. Prvoga kojeg izvučemo svakog dana dobit će karte za Grašu, a drugoga za Lado. Sretno!!!


Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI