IMAMO MILIJUNAŠA Sretnik iz Koprivničkog Ivanca sinoć dobio 3.000.000 kuna na lotu!

Dobitni listić lota 7/39 plaćen je 35 kuna baš jučer, na dan izvlačenja, a sreću igraču donijelo je prekriženo 'da' za joker broj


Autor: podravski.hr — 06.06.2013. / 10:12 Aktualno

KOPRIVNIČKI IVANEC – Imamo novog milijunaša! Sretni bogataš iz Koprivničkog Ivanca, mjesta kod Koprivnice, osvojio je sinoć čak tri milijuna kuna na lotu.
Taj novac dobitnik je osvojio na izvlačenju sedmice, ali na joker broju, a točan iznos koji će mu uskoro biti isplaćen iznosi 3.053.035,10 kuna. Kako je priopćila Hrvatska lutrija, listić je uplaćen u prodavaonioci Sloge podravske trgovine u Ulici Matije Gupca.
Dobitni listić lota 7/39 plaćen je 35 kuna baš jučer, na dan izvlačenja, a sreću igraču donijelo je prekriženo ‘da’ za joker broj. Prvih šest izvučenih brojeva, prema redoslijedu izvlačenja, donijeli su sretni joker broj 212840. Pokazalo se da je upravo to broj listića uplaćenog u Koprivničkome Ivancu.
Sretni Podravec, tako, bit će uskoro bogatiji za oko 400.000 eura casha. Za taj iznos, primjerice, najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić nedavno je kupio raskošnu vilu u Punta Skali kod Zadra.
Na fotografiji: Mještani Koprivničkog Ivanca uređuju središte sela – možda je baš među njima novi milijunaš