IMAMO POBJEDNIKE Damir i Tamara osvojili su karte za kino, a mi idemo dalje – dijelimo devet besplatnih upada!

Dijelimo besplatne ulaznice za najveće filmske hitove


Autor: podravski.hr — 26.02.2018. / 9:55 Stil

Vampirko - film u Kinu Velebit koji će vaše klince oduševiti

Damir Hladnić i Tamara Varović dobitnici su drugoga kruga naše nagradnjače u kojoj dijelimo dvaput po dvije besplatne ulaznice za bilo koju filmsku projekciju u Kinu Velebit u Koprivnici. Čestitamo sretnim dobitnicima i pozivamo ih da nam se jave u Inbox Podravskog lista kako bismo dogovorili podizanje besplatnih karata.
A svima ostalima – evo i trećega kruga u kojemu ovaj put dijelimo tri puta po tri karte za filmove u Velebitu. Dakle, do sutra u 14 sati izvući ćemo tri sretna dobitnika i podijeliti im ukupno devet karata.
Kino Velebit baš ovih dana prikazuje najveće kandidate za Oscara, ali i crtiće za kojima su klinci ludi. Zato smo tu mi da vam omogućimo besplatan upad. Prije toga, morat ćete sudjelovati u našoj maloj igrici koja je vrlo jednostavna. Trebate samo učiniti ovo:
lajkajte ovu objavu na našoj Facebook stranici Podravski list
u komentaru tagirajte najmanje dvije osobe koje biste najradije vodili u kino.
Aplikacija Woobox slučajnim će odabirom izvući pobjednika čije ćemo ime najkasnije idućeg dana do 14 sati objaviti na webu Podravski.hr. I to nije sve: idućih dana opet tako. Sve dok se ne ‘umorimo’ od dijeljenja.
FOTO: THE LITTLE VAMPIRE