INCIDENT NA PJEŠAČKOM Koprivnički policajac jutros uspio spriječiti tučnjavu nakon prometne nesreće

Djevojka je neoprezno iz passata izašla na kolnik, a u tom trenutku ju je automobilom 'okrznuo' vozač clija koji je pretjecao zaustavljeni automobil


Autor: podravski.hr — 01.03.2013. / 10:26 Crna kronika

KOPRIVNICA – Jutrošnja prometna nesreća kod Zavoda za zapošljavanje u Koprivnici zamalo je završila tučnjavom dvojice nervoznih vozača.
Vozač passata vozio je svoju kćer u školu i ostavio je na pješačkom prijelazu. Djevojka je neoprezno izašla na kolnik, a u tom trenutku ju je automobilom ‘okrznuo’ vozač renaulta clija koji je pretjecao zaustavljeni automobil. Vozač passata nakon toga je nogom udario blatobran renaulta i zamalo se obračunao s vozačem. Srećom, tamo se slučajno našao koprivnički prometni policajac koji je tek išao na posao i uspio nekako dohvatiti vozača passata koji je već skoro dohvatio vozača clija. Da nije bilo policajca, vozači bi se sigurno potukli. Tek nakon što je policajac smirio situaciju, vozač passata odvezao je kćerku u bolnicu gdje su joj utvrđene lake tjelesne ozljede.
Nakon obavljenog očevida policajci su utvrdili kako se B.P. (43) upravljajući passatom nepropisno zaustavio na obilježenom pješačkom prijelazu. U tom je trenutku, navodi se u priopćenju, 18 – godišnja putnica izašla iz automobila, a prije stupanja na pješački prijelaz nije obratila pažnju na ostale sudionike u prometu. U iskoraku je, navode policajci, djevojka udarila u bočnu stranu renault clia kojim je upravljao Z.M. (53), pala na kolnik i lakše se ozlijedila. Policajci su u izvješću naveli kako će B.P. i 18 godišnjakinju prijaviti u domeni njihove odgovornosti.

Izvještava: NIKOLA WOLF