INCIDENT U ĐURĐEVCU: u oružanom sukobu u Stiski sudjelovao i policajac!

Kako doznajemo, do incidenta je došlo nakon što su Romi iz naselja Stiska zaustavili vozilo na cesti 'žicajući' cigarete od osoba iz automobila. Ubrzo su se porječkali, a pravi sukob nastao je nakon što su isprovocirane osobe iz automobila krenule za provokatorima u naselje


Autor: podravski.hr — 20.12.2012. / 15:54 Crna kronika

ĐURĐEVAC – U četvrtak, 20. prosinca, oko 0.35 sati u Đurđevcu u Ulici Stiska, tijekom verbalnog i fizičkog sukoba više osoba, pucanjem iz vatrenog oružja u nogu je ranjen 32-godišnjak. Prevezen je u bolnicu u Koprivnici, gdje je zadržan na liječenju. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja, priopćili su iz koprivničke policije.
Kako doznajemo, do incidenta je došlo nakon što su Romi iz naselja Stiska zaustavili vozilo na cesti ‘žicajući’ cigarete od osoba iz automobila. Ubrzo su se porječkali, a pravi sukob nastao je nakon što su isprovocirane osobe iz automobila krenule za provokatorima u naselje. Došlo je do fizičkog nasrtaja, naguravanja i prijetnji, a u tom metežu jedna je osoba iz vozila propucala nogu 32-godišnjeg Roma.
Da stvar bude gora, u incidentu je sudjelovao i aktivni policajac iz Đurđevca. Detalje tog incidenta otkriva Mali Podravski u novom broju.
FOTO: Darko Imbriša