Incident u Križevcima: Htjela je ubiti mog supruga zbog čempresa i pedalj međe

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Iza dvaju nedavnih incidenata koja su se dogodila u Herucovoj ulici, za kojih je 77-godišnjakinja najprije metalnom šipkom napala 74-godišnjeg susjeda, a nakon nekoliko dana sjekirom udarala po ogradi njegove kuće, krije se prava drama koju već nekoliko godina proživljavaju, kako tvrde, susjedi te žene.

Nakon što se gospođa prije dvije godine vratila iz Njemačke, vele, izloženi su njezinu maltretiranju kojemu nitko ne može stati na kraj.

– Napada sve svoje susjede. Za Božić je sasjekla ukrasne žaruljice na mojoj kući, drugom susjedu je sasjekla živicu, sada je tukla trećeg susjeda i uništila mu ogradu. Ma, što da vam pričam. Evo, sad je policija intervenirala četvrti put – požalila se susjeda koja je željela ostati anonimna.

Dio ograde koji je oštećen sjekirom

Kazala je kako se sa susjedom „ne može razgovarati“.

– Ona samo galami, psuje, govori prostote i različite gluposti. Bio je mir dok se ona nije pojavila – domeće gospođa.

A povod nedavna dva napada 77-godišnjakinje na susjeda, kako smo doznali, doista je banalan. Radi se doslovce o – pedalj zemlje.

– Napala je mog supruga metalnom štangom i htjela ga je ubiti, sve zbog jednog čempresa. Taj čempres je bio dio drvoreda koji smo imali godinama kao ogradu, a sada smo tu ogradu zamijenili žičanom. Ona se pobunila da je taj jedan čempres na njezinom. Na kraju smo ga ostavili i napravili zadnji stup ograde na svojemu. Ona tvrdi da je na njezinom, stalno govori da mi hoćemo njezinu zemlju. Evo, prije nekoliko mjeseci uništila je žlijeb na šupi koja se nalazi uz među. Samo se objesila svom snagom o njega i potrgala ga je. Rekla je da je žlijeb ušao pet centimetara u njezin prostor – ispričala nam je Marija Marenčić, supruga napadnutog 74-godišnjaka.

Domeće kako je susjeda kupila kuću od njezine svekrve.

– Vidite, nama taj pedalj međe ništa ne znači. Naša je kuća legalizirana i mi znamo među, a njezina nije, ali njoj to ništa ne znači, ona tvrdi svoje. Suprug će sada pomaknuti stup ograde, iako je na našem, samo da ne bude novih incidenata – kazala je Marija Marenčić.

Rekla je da je žlijeb ušao pet centimetara u njezin prostor – ispričala nam je Marija Marenčić

Sedamdesetgodišnjakinja je nakon napada sjekirom dobila policijsku zabranu približavanja susjedima. S gospođom (podaci poznati redakciji) nismo uspjeli stupiti u kontakt kako bismo doznali razloge zbog koji ima razmirice sa susjedima, kao i razlog zašto je sjekirom nasrnula na 74-godišnjaka i njome udarala po ogradi.

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI