Indira mora Borisu Đurđeviću iz Colonije platiti 227.315 kuna ili slijedi ovrha

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Autor, producent i osnivač nekoć mega popularne grupe Colonije, od bivše pjevačice Indire traži 227.315 kuna zbog javnog izvođenja njegovih pjesama koje je Indira, danas Indira Levak, izvodila.

Na Općinskom sudu u Bjelovaru javni bilježnik Kristian Hukelj dostavio obavijest kojim obavještava tvrtku R.R. Sport iz Galovca kod Bjelovara u vlasništvu Indire Levak da je tvrtka Multimedijalna komunikacija iz Zagreba u vlasništvu Borisa Đurđevića pokrenula zahtjev za ovrhu temeljen na ugovoru o uređenju poslovnih odnosa i poslovne suradnje te dvije tvrtke nekoć bliskih suradnika, a danas očito u ne tako dobrim poslovnim odnosima.

Prema dopisu vidljivo je kako Boris Đurđević kao samostalni djelatnik-glazbenik u pisanom zahtjevu na ime duga potražuje 227.315,28 kuna za javno izvođenje njegovih autorskih pjesama. U prilogu zahtjeva Boris Đurđević je naznačio broj koncerata na kojima je Indira nastupala i broj njegovih pjesama koje je izvela uz izlist ZAMP-a, takozvane plahtice i CD-a s koncerata.

Javni bilježnik Kristian Hukelj je u obavijesti na sudu naveo da se Indirina tvrtka R.R. Sport u roku od 15 dana poziva mu priložiti potvrdu o uplati ukupnog dugovanja navedenog u zahtjevu vjerovnika Borisa Đurđevića.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI