Interes za prostore u poduzetničkom inkubatoru u Đurđevcu veći od kapaciteta

Podravski list profile

Radovi na izgradnji zgrade poduzetničkog inkubatora u samom središtu Đurđevca odvijaju se prema planu. Završeno je postavljanje staklene fasade i počelo je unutarnje uređenje prostora površine 650 četvornih metara, dok će okoliš biti uređeno do Picokijade. Plan je da od 1. rujna zgrada bude useljiva i dobije prve stanare.

-Raspisali smo javni poziv za iskaz interesa za prostore u Poduzetničkom inkubatoru, a odaziv je bio i više nego odličan. Zaprimljeno je i više zahtjeva od broja prostora koje imamo tako da smo sigurni da će se prostori inkubatora nakon izgradnje odmah popuniti. To nam je bio i cilj i na to sam izrazito ponosan. Inkubator bez ljudi koji će u njemu napraviti svoje prve poduzetničke pothvate je samo lijepa zgrada koja ne ispunjava svoju svrhu, a naš će u potpunosti ispuniti svrhu s prvim danom otvaranja – ističe gradonačelnik Hrvoje Janči.

Zgrada će imati 20 opremljenih funkcionalnih prostora od čega je 17 namijenjeno za poduzetnike, a preostala tri bit će konferencijska dvorana, radni prostor i ured za voditelja inkubatora. Vrijednost projekta je 8,8 milijuna kuna, od čega je 8,6 milijuna osigurano iz fonda Europske unije.

FOTO: Grad Đurđevac

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Sesvečani oživjeli Ivanjske običaje

Hrvatsko folklorno društvo Sesvečice organiziralo je prikaz tradicijskih običaja za Ivanje u Podravski Sesvetama. Sesvečani su u suradnji s Udrugom umirovljenika Podravske Sesvete, Udrugom žena

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti