Investitor u studentski dom u Koprivnici može početi graditi

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Kako doznajemo u Gradu Koprivnici, potpisan je ugovor s investitorom u studentski dom u Kampusu, tvrtkom ISTO student, koja, dodajmo, na području Zagreba ima nekoliko studentskih domova.

Zasad još nije poznato koliko će to biti financijski zahtjevan projekt, no zna se kako će imati minimalno 80 ležajeva.

-S obzirom na to da su nakon donošenja predmetne Odluke nastupile posebne okolnosti povodom proglašenja epidemije bolesti COVID-19 uzrokovane virusom SARS-CoV-2, prolongirano je potpisivanje ugovora o osnivanju prava građenja na nekretnini u vlasništvu Grada Koprivnice radi izgradnje studentskog doma na Trgu dr. Žarka Dolinara 13, a koji je potpisan jučer – izvijestili su iz Grada.

Ugovor je, dodajmo, sklopljen na 33 godine uz godišnju naknadu u iznosu od 36.001,00 kuna u svrhu izgradnje i korištenja objekta javne namjene – studentskog doma smještajnog kapaciteta od minimalno osamdeset ležajeva, uz obvezno osiguranje četiri ležaja sa svom popratnom infrastrukturom za studente s invaliditetom.

FOTO Grad Koprivnica

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI