Ispovijest medicinske sestre: ‘Mladi bračni par nije znao kako se rade djeca.’

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mladi bračni par nije imao pojma da dijete nastaje seksom već su mislili da ono ‘jednostavno dođe’, otkrila je Rachael Hearson koja je radila više od 40 godina kao medicinska sestra i primalja.

Rachel je tijekom svog posla skupila brojna iskustva te je odlučila napisati knjigu “Handle With Care: Confessions of an NHS Health Visitor” u koju će uklopiti i sve bizarne stvari koje je doživjela, a jedna od njih je i ova priča o mladome paru.

Kaže kako ih je morala učiti apsolutno svim detaljima o seksu jer nisu imali pojma o osnovama biologije.

“Bili su u braku neko vrijeme, ali ‘dijete jednostavno nije dolazilo’ pa su se požalili liječniku obiteljske medicine koji je zaključio da oni nemaju pojma kako se to radi. A moj je posao bio da budem sigurna da znaju. Oni su istinski vjerovali da djeca sama od sebe dolaze kao rezultat braka. Nisu imali pojma. Učiti nekoga o seksu velika je odgovornost no nakon svega nekoliko dolazaka na razgovor nisu mogli maknuti ruke jedno s drugoga”, ispričala je bizarnu priču Rachel.

U svojoj dugogodišnjoj karijeri Rachel je zaista vidjela neobične priče i ljude. U knjizi spominje i priču mladog para u kojoj je muškarac masturbirao pred njom. Rachel je došla u kućnu posjetu kao patronažna sestra jer je par imao novorođenče, a majka je bila kažnjavana pa je trebalo provjeriti stanje djeteta. Sjela je s parom, a onda je krajičkom oka primijetila ‘nepogrešivu ritmičku akciju zglobom’ kod dečka te djevojke. Odlučila je da je najbolje da sve to ignorira i nastavi s posjetom kao što je i planirala.

U razgovoru za The Sun spomenula je i priču, koju detaljno opisuje u knjizi, o tome kada je bila u posjetu 18-mjesečnom djetetu i shvatila da ono živi u bordelu.

“Ispratili su me kroz kuhinju gdje sam prolazila kraj prostorije s moje lijeve strane koja inače u kućama služi kao blagovaonica no ovdje je služila kao soba za ‘goste’ u kojoj je u tom trenutku bio bračni krevet i par koji je imao ‘posla’, rekla je Rachel te dodala da priznaje da je okoliš bio malo neobičan, ali da je dijete bilo dobro paženo i razvijeno te da je kroz svoj karijerni put vidjela puno gore.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI