ISPOVIJEST POPULARNOG MINISTRA Stjepan Hanješ: Kako sam uspio skinuti čak STOTINU KILOGRAMA

Sve donedavno poznati je legradski poduzetnik za ručak sam samcat smazao četiri cijele pečene race s obilnim prilogom. I još bi bio gladan!


Autor: podravski.hr — 25.03.2013. / 10:47 Stil

BEČ, LEGRAD – Stjepan Hanješ Ministar (72) iz Legrada, privatni poduzetnik i podravski turistički aktivist, smršavio je gotovo stotinu kilograma! Zbog pretjerane težine, a imao je oko 170 kilograma, prije nešto više od godinu dana podvrgnuo se operaciji u Beču. Sada je spao na tek nešto više od 70 kilograma i kaže kako mu je žao što prije nije išao na tu operaciju.
Hanješ je danas sasvim drugi čovjek. Kreće se bez problema, a u šali kaže kako konačno može trčati. Sve bi bilo drugačije da je Hanješ zbog debljine imao zdravstvenih problema. Kaže kako bi se prije odlučio na operaciju, a svoju debljinu nikada nije ozbiljno shvaćao.
– Počeo sam se intenzivno debljati kada sam prošao 60 godina. Srećom, zbog toga nisam imao nikakvih zdravstvenih problema. Šećer, masnoće, srce sve je bilo u redu i doktori su bili začuđeni kakvog sam zdravlja – kazao je Hanješ.
Dodaje kako je prije operacije mogao pojesti četiri race s prilogom i još bi bio gladan. Kako je popularni legradski Ministar uspio skinuti 100 kilograma za nešto više od godinu dana – otkrijte u tiskanom izdanju Podravskog lista.
Na fotografiji: Stjepan Hanješ danas i prije dvije godine