ISPOVIJEST Vozač koji je usmrtio golemog vepra: Odjednom je iz mraka izronila utvara od 200 kila…

Vepar, ogroman, najveći kojeg sam ikad videl. Rekel sam si, Isuse Kriste, pa ovo je zid. Pogodil sam ga drito u glavu - ispričao nam je vozač


Autor: podravski.hr — 14.11.2017. / 11:52 Aktualno

Ovaj golemi vepar stradao je na prometnici blizu Koprivnice

Ogromni vepar težak preko dvjesto kilograma svoj ‘izlet’ na prometnicu kod đelekovečke šume platio je vlastitim životom. Divlju je zvijer automobilom pogodio 34-godišnji mještanin Đelekovca koji se vozio u smjeru Koprivnice. Vepar je nakon naleta oteturao u jarak i uginuo. Vozač je ekskluzivno za naš list ispričao kako se to zapravo dogodilo.
– Išel sam prema Koprivnici, putem kojim idem svaki dan najmanje dva puta. Odjednom mi se z desne strane ukazal on, “utvara” od 200 kila, vepar, ogroman, najveći kojeg sam ikad videl. Nije to svinja, nemojte si misliti da je to ništa, to su čisti mišići, pravi odrasli mužjak s kljovama. Nabit i jak. Kada sam ga videl kak je bil velki, znal sam da ga nebum mogel zbegnuti. Rekel sam si Isuse Kriste, pa ovo je zid. Pogodil sam ga drito u glavu – ispričao nam je zabrinuti vozač nakon što nam se dan nakon naleta javio u redakciju.
Kako je rekao, odmah je pozvao policiju.

Veprina sa zastrašujućim kljovama

– Policajac mi je rekel nek se idem naluknuti je li je vepar još tu. Moreš si misliti kak sam išel. Rekel sam si odi ti, nisam lud da idem provjeriti – rekao je vozač jer jako dobro zna da vepar dok se ozlijedi, ako se odmah ne usmrti, on napada i smrtno je opasan.
– Bila je kmica. Ma nek si ga oni samo traže – dodao je 34-godišnji Đelekovčanin.
Srećom, nije vozio brzo pa mu se ništa nije dogodilo. Nije ništa ni pio tako da ga su ga policajci odmah poslije sastavljanja zapisnika pustili kući. (ke)
FOTO: NIKOLA WOLF