Isprebijali majku naše saborske zastupnice: “Ludbreg živi u strahu od Roma!”

Podravski list profile

Božica Makar (HNS) saborska je zastupnica, rođena Ludbrežanka, a danas je progovorila o nemilom događaju na Badnjak kad su razbojnici upali u kuću njene majke, isprebijali ju i opljačkali… Kazala je kako je saznala da se radi o pripadnicima romske manjine koji su se netom tamo doselili i već imaju niz prekršajnih i kaznenih djela.

Jutarnji prenosi kako je izjavila da ne želi generalizirati, no zna da je tamo romska manjina problematična i da je, nažalost, velik dio pojedinaca upravo takav.

“Došlo je do toga da se naši mještani ne usude izići na ulice, nisu sigurni u svojim domovima”, izjavila je zastupnica iz Ludbrega i dodala kako ne traži mnogo, samo da se isti zakoni primjenjuju na sve.

“Točno je da imamo premalo policije i socijalnih radnika, ali kad oni odrade svoj posao, pravosuđe bi trebalo odraditi svoj, a ne da zakaže”, izjavila je zastupnica koja smatra da bi policija trebala to strože kontrolirati, između ostalog zamolila je ministra unutarnjih poslova da poveća broj policajca u postaji Ludbreg.

FOTO HNS

  • Podijeli na društvenim mrežama
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
  • Najnovije vijesti

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati.
Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. Pravila privatnosti