ISTRAGA Prijatelju poslao fotografiju kartice tekućeg da mu vrati 200 eura duga. Završio je u debelom minusu

Provodimo istragu o tome - potvrdili su u policiji


Autor: podravski.hr — 06.03.2018. / 12:55 Crna kronika

Ilustracija / Umjesto povrata novca, dobio je debeli minus na tekućem

Ej bok, daj mi molim te pošalji fotku kartice, da nekaj ne fulam. Znaš, da ti vratim onih 200 eura kaj ti dugujem – vjerojatno je tako zvučao razgovor dvojice danas već bivših prijatelja iz Ludbrega.
Slučajno ili ne, mladić (20) koji je nakon toga mobitelom prijatelju poslao fotografiju bankovne kartice, umjesto plusa od 1500 kuna koliko otprilike iznosi protuvrijednost od 200 eura, našao u debelom minusu od nekoliko tisuća kuna.
Zbog toga se 20-godišnjak jučer zaputio ludbreškim policajcima i prijavio im nesvakidašnju prijevaru. Konkretno, nije nikog optuživao. Prepustio je policajcima da točno utvrde što se dogodilo iako im je iskazao svoju sumnju da ga je nasamario upravo prijatelj kojem je poslao fotografiju kartice. Bilo je previše slučajnosti da tako ne bude, no konačnu će riječ imati ludbreški kriminalisti nakon što utvrde sve činjenice.
– Policijski službenici poduzimaju mjere u cilju utvrđivanja svih okolnosti i pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela – priopćila je Marina Kolarić, glasnogovornica PU varaždinske. (ke)
FOTO: ILUSTRACIJA