ISTRAGA STRAŠNOG UBOJSTVA Slađana je nesretnog Dejana nožem dvaput ubola izravno u srce

Slađana bi trebala roditi za desetak dana


Autor: podravski.hr — 19.02.2018. / 18:58 Crna kronika

Očevid na mjestu strašnog zločina koji je potresao Podravinu

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu donijelo je rješenje o provođenju istrage protiv Slađane Brkić (28) zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva nevjenčanog supruga Dejana Slivara (46) u obiteljskoj kući u Goli kod Koprivnice.
Kako je danas priopćeno iz Županijskog državnog odvjetništva, “postoji osnovana sumnja da je okrivljenica 15. veljače ove godine u dnevnoj sobi obiteljske kuće u Goli kuhinjskim nožem zadala svom 46-godišnjem izvanbračnom suprugu dva uboda u prsni koš i nanijela mu ubodne rane srca usljed kojih je oštećenik preminuo”.
Sutkinja istrage Županijskog suda u Varaždinu prihvatila je prijedlog Državnog odvjetnika i odredila Slađani Brkić istražni zatvor zbog opasnosti od ometanja istrage utjecajem na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. Osumnjičena žena u visokom je stupnju trudnoće i trebala bi roditi početkom ožujka, odnosno za desetak dana.
Nakon što su joj sanirane posjekotine na desnoj ruci kojom je držala nož, Slađana je u subotu iz koprivničke bolnice prebačena u zatvorsku bolnicu u Svetošimunskoj u Zagrebu. Tamo se liječi od psihičkih smetnji i pod stalnim je nadzorom pravosudne policije.
Policija će budno motriti na nju i tijekom poroda koji bi trebao biti u jednom od zagrebačkih rodilišta s obzirom da zatvorska bolnica nema taj odjel. (rm)
FOTO: NIKOLA WOLF