Ivan Gregurić novi predsjednik DVD-a Gornja Šuma

Ivan Gregurić novi je predsjednik DVD-a Gornja Šuma. Ivan Matanović je dopredsjednik, tajnik Sven Crnjak, zapovjednik Mario Jandrok, a dozapovjednik Vlado Crnjak. Odlučili su tako članovi, njih 30-ak, na godišnjoj izbornoj skupštini DVD-a iz istoimenog mjesta u općini Molve održanoj prošlu subotu. Društvo je prošle godine trebalo proslaviti 60. obljetnicu osnutka, no sve je odgođeno zbog epidemije.

U međuvremenu su članovi uređivali svoj vatrogasni dom i sudjelovali u svim općinskim manifestacijama. Zaslužnim članovima dodijeljena su priznanja. Spomenicu HVZ-a vatrogasni veteran dobili su Đuro Popec (posmrtno), Slavko Kokša i Josip Litvić, za čak 60 godina rada Matej Lodeta i Slavko Kokša te posmrtno Matija Tuba i Đuro Popec, a zlatne medalje Hrvatske vatrogasne zajednice pripale su Josipu Đuriću i Franji Andrašiću. Ukupno 30-ak pojedinaca dobilo je i zahvalnicu DVD-a za posebne zasluge.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI