Ivan: “U našoj ulici nema dovoljno šahtova i pročelja nam stradavaju!”

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Stanari Grkinske ulice u gradskom kvartu Peski već duže upozoravaju na problem odvodnje oborinskih voda u njihovoj ulici. Prilikom svake kiše stvaraju se lokve pa se nerijetko događa da automobili kišnicom “prskaju” pješake i bicikliste koji prolaze nogostupom. Kišnica, kažu stanovnici, završava i na pročeljimakuća pa je nužno riješiti taj problem.

– Očito u našoj ulici nema dovoljno odvodnih šahtova pa je nakon svake kiše cesta puna kišnice. Gradska uprava upoznata je s našim problemom, ali još uvijek ništa nije učinjeno kako se ne bi stvarale lokve – kaže Ivan Sinjeri.

Dodatni problem su, dodaju stanovnici, i poklopci kanalizacijskih šahtova na cesti. Na dva mjesta poklopci nisu fiksirani pa se prilikom prolaska automobila stvara buka koja remeti mir stanovnika, pogotovo u noćnim satima.

– Na dva mjesta poklopci su fiksirani, a dva nam još uvijek stvaraju probleme.  Već tri godine čekamo da se i preostala dva poklopca fiksiraju. To nisu financijski velika izdvajanja i s pravom smo ogorčeni što se glavna dva problema u našoj ulici ne rješavaju – kaže Ivan Sinjeri.

U gradskoj upravi ističu kako je u sklopu programa održavanju komunalne infrastrukture u planu i rješavanje problema odvodnje oborinskih voda u Grkinskoj ulici.

FOTO Đuro Grčić

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Vrtićarci obilježili Obiteljski dan

Mališani Dječjeg vrtića Tratinčica zajedno s odgojiteljicama Bojanom Kežman, Zvjezdanom Babić, Mimozom Tatari Strelec i Marinom Trstenjak pripremili su remek-djela na temu Obiteljski šoping na

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI