Iz vedra neba: Županijski SDP podržao Kešera kao kandidata za župana

Predsjedništvo i Županijski odbor SDP-a Koprivničko-križevačke županije održali su jučer svoju 11. sjednicu na kojoj su donijeli odluku o kandidatu za župana Koprivničko-križevačke županije na predstojećim lokalnim izborima u svibnju 2021. godine – jednoglasno. Podržali su u kandidaturi svog županijskog predsjednika Mladena Kešera. Lokalni izbori bit će vjerojatno u svibnju iduće godine.

-Analizirali smo dosadašnji rad stranke na županijskoj, gradskoj i općinskoj razini gdje je SDP postigao izborne pobjede i veliku prednost nad drugim strankama i kandidatima na razini županije (izbori za EU parlment, izbori za Predsjednika Republike (I i II izborni  krug) te izbori za Hrvatski parlament). Članovi Županijskog odbora SDP-a vjeruju da ćemo dobiti povjerenje i podršku birača na lokalnim izborima u svibnju 2021. godine i potvrditi činjenicu da je SDP u Koprivničko-križevačkoj županiji progresivna i najbolje organizirana stranka sa jasnim programom, ciljevima i vizijama razvoja općina, gradova i županije – navode iz stranke.

Mladen Kešer

Mladen Kešer je pak rekao:

-Pred nama je put novog dijaloga i bitke za modernu, ponosnu i otvorenu županiju, a pri tome i za Hrvatsku. No, ne toliko otvorenu da bismo obrazovali djecu za druge države u kojima će stvarati dodane vrijednosti, ne toliku otvorenu da bi naši radnici bili najamna radna snaga drugim bogatim državama, ne toliko otvorenu da bi naši poljoprivrednici bili sakupljači otpadnih strojeva s kojim ne mogu biti konkurentni na tržištu rada, ne toliko otvorenu da bi hrvatski državljani plačali kamate bankama za građane drugih zemlja te ne toliko otvorenu županiju koja će postati hrvatsko smetlište – ističe Kešer.

FOTO Arhiva

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI