IZABRALI PACIJENTI Koprivnička obiteljska liječnica proglašena hrvatskom najdoktoricom

Komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir


Autor: podravski.hr — 14.12.2017. / 12:16 Aktualno

Dr. Dragica Polančec-Fodor

Već drugu godinu zaredom liječnica obiteljske medicine iz Koprivnice dr. Dragica Polančec-Fodor proglašena je najdoktoricom u Hrvatskoj prema tradicionalnom godišnjem izboru portala najdoktor.com.
Dr. Polančec-Fodor ujedno je i jedina na opsežnom popisu liječnika i stomatologa iz cijele Hrvatske koji su u različitim kategorijama proglašeni najboljima u državi. Vrijedno je to priznanje jer ga daju pacijenti koji se gotovo svakodnevno susreću sa svojim liječnicima opće medicine, stomatolozima ili specijalistima na bolničkim odjelima.
Kako tumače urednici portala najdoktor.com, kriteriji po kojima su birali najbolje doktorice i doktore bili su isti kao i prijašnjih godina. Uzimao se u obzir ukupan broj komentara pacijenata za svakog pojedinog liječnika, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara. Neargumentirani komentari nisu se uzimali u obzir.
– Također, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje, niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata. Portal čestita svim doktoricama i doktorima koji su izabrani kao najbolji – navode na sajtu najdoktor.com. (rm)
FOTO: ARHIVA