Izabrano novo vodstvo u ludbreškom Crvenom križu

Prošli je tjedan održana Izvanredna skupština GDCK-a Ludbreg na kojoj je izabrano novo vodstvo Društva.

– Na mandatno razdoblje od četiri godine za predsjednicu Skupštine i Odbora GDCKL izabrana je Blaženka Lovrek. Novoizabrani potpredsjednici su Jasenka Zdelar i Zlatica Kovaček. Sedmeročlani Odbor čine još i četiri člana: Tihomir Horvat, Sandra Dežić, Sanela Puštek i Dubravka Stručić. Nadzorni odbor čine Ružica Antolić kao predsjednica, te Terezija Šalamon i Ljerka Henec kao članice.

Zastupnici u Skupštini Društva Crvenog križa Varaždinske županije iz našeg Društva su Blaženka Lovrek, Zlatica Kovaček, Tihomir Horvat i Sanela Puštek.

U Skupštini HCK će nas zastupati Blaženka Lovrek – stoji u objavi GDCK Ludbreg.

Uz ove vijesti treba spomenuti kako je prošlog tjedna ludbreška volonterka Tena Baranašić sudjelovala na trodnevnoj edukaciji “Crveni križ u zelenom okviru” pri čemu je vježbala komunikacijske vještine koje su neophodne u radu s djecom i mladima te kroz radionice usvajala zanimljive načine poticanja učenja i osvještavanja važnosti kompostiranja, upoznavanja klimatskih promjena, stakleničkih plinova, efekta staklenika, ugljičnog otiska i ekosustava.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI