Izazovna godina je pred ovom općinom: Počinju s dogradnjom osnovne škole

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Na sjednici Općinskog vijeća Martijanca vijećnici su donijeli odluku o podizanju dugoročnog kredita za financiranje projekta dogradnje Osnovne škole Martijanec u iznosu većem od dva milijuna kuna.

– Općina i mještani steći će pravo korištenja dograđenog objekta te školske dvorane i asfaltiranih školsko-sportskog igrališta – istaknuo je Dražen Levak, načelnik.

Načelnik Mladen Levak

Na sjednici je prihvaćen i treći rebalans ovogodišnjeg proračuna koji je smanjen za 3,8 milijuna kuna te sada iznosi 14 milijuna kuna. Iz Općine ističu kako je Vijeće načelniku dalo suglasnost da projekt opremanja grobnih kuća u Martijancu, Slanju i Križovljanju prijavi na natječaj LAG-a.

Sufinanciranje iz LAG-a bit će u iznosu od 111.592 kune, dok će Općina za 2021. godinu osigurati sredstva u iznosu od 2407,50 kuna za provedbu i dovršenje projekta. Iz općinskog proračuna do studenoga za sustav civilne zaštite izdvojene su 273 tisuće kuna.

FOTO Općina Martijanec

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI