Izdali ju najbliži: “Dok sam ja umirala u bolnici, moja mama je bila s mojim mužem.”

Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Slomljena Kamylla de Melo se na odjelu intenzivne njege borila za život, a njezina majka je za to vrijeme zavodila njena supruga, prenosi Mirror.

U bolnici je bila 78 dana, a za aferu koja se svo to vrijeme odvijala saznala je tek po izlasku iz bolnice.

Umirala u bolnici

“Izdali su me ljudi kojima sam najviše vjerovala. Još dok sam bila tinejdžerica moja majka se natjecala sa mnom jer je svega 20 godina starija od mene. Uvijek mi je govorila da njoj moja odjeća pristaje bolje nego meni, da je njena hrana bolja i slično. Ništa što sam radila nije bilo dovoljno dobro za nju”, prepričala je de Melo.

“Imala sam 25 godina kada sam se zaljubila preko ušiju u deset godina starijeg dečka. Ušli smo u brak u kolovozu 2013. godine, a iduće godine smo dobili sina nakon vrlo rizične i komplicirane trudnoće. Krajem 2017. godine morala sam na operaciju nakon koje sam imala moždani udar i morala sam ostati hospitalizirana. U to vrijeme je moja majka otišla živjeti s mojom obitelji kako bi pomogla mome mužu u brizi oko našeg, tada četverogodišnjeg, sina. Moj otac je ostao u mojoj rodnoj kući kako bi se brinuo za mog mlađeg brata”, prepričala je nesretna Kamylla tijek događaja.

Većinu vremena u bolnici provela je više-manje bez svijesti stoga je tek po izlasku saznala što se sve događalo u ta četiri mjeseca. Osim što je saznala za aferu, dodatno ju je slomilo saznanje da ju je muž u bolnicu došao posjetiti svega dva puta, a majka – nikada.

Ljubavnici

“Nazvala sam majku, ako je uopće mogu tako zvati, čim sam saznala što se dešava. rekla sam joj da sam živa i da sam dobro, da izlazim iz bolnice te sam ju upitala je li istina da su ona i moj suprug zajedno. Odgovor? Rekla mi je da jesu i da su nevjerojatno sretni. Nisam mogla vjerovati što čujem”, kaže povrijeđena žena.

Par je danas u braku, a Kamylla je našla novu osobu s kojom može ispočetka graditi svoju sreću. Sinu dozvoljava da vidi oca jer ju zakon na to obvezuje no ona se trudi ne očajavati te fokus stavlja na ono lijepo što ima.

FOTO Ilustracija

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI