Izgorjeli prostori udruge za zbrinjavanje napuštenih mačaka: Ne znamo koliko nam ih je ostalo živo…

Udrugu Životni zov iz Varaždina snašla je tragedija: izgorjeli su im prostori gdje su bile smještene napuštene mačke, javlja Regionalni.

Tragedija je tim veća, budući da se radi o novouređenoj kućici, koju su članovi udruge nedavno svojim sredstvima i sredstvima građana osposobili za smještaj mačaka.

– Snašla nas je tragedija. Ostali smo bez puno života i bez kućica, bez krova nad glavom. Ne znamo kad ćemo bilo što objaviti i kako bude dalje. Ne znamo koliko mačaka nam je ostalo živo, samo znamo da je danas umro dio nas i naše ljubavi – objavili su iz udruge na svojoj Facebook stranici.

– Vatra je buknula iz peći koja je grijala prostor, a uočio ju je slučajni prolaznik koji je prijavio požar. Nakon nekog vremena ugasili su ga vatrogasci – rekla je Regionalnom iz udrgue Jasenka Gott, vidno potresena situacijom.

Radi se o jedinoj udruzi u Varaždinu koja zbrinjava napuštene i bolesne mačke. Građani mogu pomoći novčanim donacijama, gađevinskim materijalom, kućicama i hranom za mačke.

Ukoliko netko želi pomoći uplatom, može to učiniti ovako:

Za uplatu novčanih sredstava: Udruga „Životni zov“ Varaždin

Model plaćanja/poziv na broj: 00 ili 99

IBAN: HR5023600001102850961

BIC/SWIFT: ZABAHR2X

Foto: Udruga Životni zov Varaždin (Facebook)

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI