Izlet za učenike i učitelje: Išli u kino i posjetili Hrvatsku saharu

Grad je  tradicionalno za početak školske godine organizirao izlet za učenike i učitelje Odjela za djecu s teškoćama. Izlet se sastojao od  odlaska u kino i Hrvatsku Saharu za čime su djeca izrazila želju na početku školske godine prilikom druženja s gradonačelnikom.

Učenici su u đurđevačkom kinu u Domu kulture u Đurđevcu pogledali animirani film Stardog i Turbocat, a nakon filma prošetali su gradom do restorana u utvrdi Stari Grad gdje im je bio osiguran ručak. Nakon ukusnog ručka, učenici su se sa svojim učiteljicama uputili do Hrvatske Sahare gdje su posjetili deve i ostale stanovnike koja tamo živi, a ovu priliku iskoristili su za druženje i slikanje s životinjama. Sve aktivnosti učenicima su bile vrlo zabavne i edukativne te su im izmamile širok osmijeh na lice.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI